داشتن یک رزومه قوی اگرچه استخدام شما را تضمین نمیکند، اما یک پل ارتباطی قوی میان شما و کارفرما ایجاد میکند که میتواند بلیت ورود شما به جلسه مصاحبه باشد. اگر کارشناس BI هستید و میخواهید بدانید چطور رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) بنویسید، این یادداشت را تا انتها بخوانید. میخواهیم ۱۰ بخش رزومه کارشناس BI را معرفی کنیم و به شما بگوییم چطور با نوشتن اجزای مختلف رزومه، کارفرما را مجاب کنید که شما را به جلسه مصاحبه دعوت کند.
فهرست مطالب
Toggle۱۰ جزء رزومه کارشناس هوش تجاری (BI)
رزومه کارشناس BI دارای ۱۰ بخش است که بیشتر آنها برای ارائه اطلاعات جامع از شما به عنوان کارجوی این حرفه الزامی است. با این حال ممکن است بعضی قسمتهای اختیاری را هم بخواهید در رزومه خود قرار دهید:
آگهیهای مرتبط:
برنامهنویس Blazor
خدمات انفورماتیک
- تهران
برنامهنویس Blazor
خدمات انفورماتیک
- تهران
برنامهنویس Blazor
خدمات انفورماتیک
- تهران
برنامهنویس Blazor
خدمات انفورماتیک
- تهران
برنامهنویس Blazor
خدمات انفورماتیک
- تهران
برنامهنویس Blazor
خدمات انفورماتیک
- تهران
برنامهنویس Blazor
خدمات انفورماتیک
- تهران
۱. اطلاعات تماس
قرار دادن بخش اطلاعات تماس در طراحی رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) ضروری است. بهتر است این بخش را در بالا یا در یک باکس جداگانه طراحی کنید که پیدا کردن آن راحت باشد. مهم است که کارفرما به دنبال اطلاعات تماس شما نگردد و در صورت جذابیت سوابق شغلیتان در سریعترین زمان ممکن امکان برقراری تماس با شما را داشته باشد.
- نام و نام خانوادگی
- شهر یا منطقه محل سکونت
- شماره تماس
- ایمیل (اگر ایمیل خود را به صورت مداوم چک میکنید)
- لینک پروفایل لینکدین (در صورتی که فعال هستید و تولید محتوا میکنید)
- لینک اسکایپ (برای تنظیم وقت مصاحبه غیرحضوری)
۲. خلاصه حرفهای یا درباره من
رزومه یک کارشناس هوش تجاری (BI) حتماً بخش «درباره من» دارد. این بخش فرصتی است که شما خودتان را ساده و صریح به کارفرما معرفی کنید. ادبیات این بخش بسته به تمایل شما میتواند عامیانه یا رسمی باشد. در ادامه یک نمونه متن خلاصه حرفهای کارشناس هوش تجاری با هر دو شیوه بیان آورده شده است:
لحن رسمی
علی موسوی؛ متخصص هوش تجاری با بیش از ۷ سال تجربه در تحلیل دادهها، طراحی و پیادهسازی داشبوردهای BI و بهینهسازی فرایندهای دادهمحور. توانمند در استفاده از ابزارهایی مانند Power BI، Tableau، SQL و ETL برای تبدیل دادهها به اطلاعات قابل استفاده و کمک به تصمیمگیری استراتژیک در سازمان. دارای مهارتهای تحلیلی بالا در کار با دادههای بزرگ و پیچیده و ایجاد گزارشهای تحلیلی دقیق.
لحن محاوره
من علی موسوی؛ یک متخصص هوش تجاری هستم که بیشتر از ۷ سال در تحلیل دادهها، طراحی و ساخت داشبوردهای BI و بهینه کردن فرایندهای دادهای کار کردم. در استفاده از ابزارهایی مثل Power BI، Tableau، SQL و ETL مهارت دارم تا دادهها رو به اطلاعات کاربردی تبدیل کنم و به تصمیمگیریهای مهم سازمان کمک کنم. خیلی خوب میتونم دادههای بزرگ و پیچیده رو تحلیل کنم و گزارشهای دقیق و مفیدی تهیه کنم.
۳. تجربیات حرفه ای
بهتر است در رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) سوابق کاری خود را از آخر به اول قرار دهید. زیرا آخرین سمت شغلی شما در نظر کارفرما اهمیت بیشتری دارد. به خصوص در مواردی که کارفرما به دنبال استخدام فردی برای سطح مدیر میانی یا کارشناس ارشد است، آخرین دستاوردهای شما میتواند نظر او را جلب کند. اگر در این حرفه تجربه کاری دارید، آگهیهای استخدام کارشناس هوش تجاری را در پلتفرم ایران تلنت بررسی کنید. مواردی که باید در این بخش ذکر کنید:
- سمت شغلی
- نام شرکت
- شهر محل کار
- تاریخ شروع و پایان
- مسئولیتهای شما
- دستاوردهای شما (بهتر است کمی باشد)
تجربیات حرفهای قلب رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) و بخشی است که کارفرما بیشترین انرژی و زمان را برای بررسی آن صرف میکند.
۴. تحصیلات
در این بخش بهتر است مقاطع تحصیلی خود را از آخر به اول بنویسید. نام دانشگاه، شهر محل تحصیل و تاریخ فارغالتحصیلی را حتماً در این بخش از رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) قرار دهید. مثلاً:
کارشناسی ارشد مهندسی صنایع (گرایش سیستمهای اطلاعاتی)
[دانشگاه تهران] | [تهران]
[۱۴۰۰]
کارشناسی مهندسی صنایع
[دانشگاه صنعتی شریف] | [تهران]
[۱۳۹۶]
۵. مهارتها
یک رزومه کارشناس BI حرفهای علاوه بر اینکه شامل فهرستی از مهارتهای فنی شماست، میتواند نشاندهندهٔ توانمندی شما در مهارتهای نرم هم باشد. در نتیجه علاوه بر فهرستی که در پایین آمده است میتوانید با قرار دادن لینک نتیجهٔ تست شخصیت شناسی MBTI کارفرما را راهنمایی کنید که با ابعاد دیگر شخصیت شما هم آشنا شود.
- ابزارهای هوش تجاری | Power BI, Tableau, QlikView
- مدیریت داده | SQL, SSIS, ETL
- تحلیل داده | R, Python, Excel
- بانکهای اطلاعاتی | MySQL, SQL Server, Oracle
- زبانهای برنامهنویسی | SQL, Python, R
۶. گواهینامهها
به عنوان یک کارشناس هوش تجاری تمامی مدارک و گواهینامههای آموزشی خود را قید کنید و برای افزایش اعتماد کارفرما تصویر گواهینامه را به رزومه لینک کنید. از جمله گواهینامههایی که میتوانید برای دریافت آنها اقدام کنید، عبارتاند از:
- گواهینامه Microsoft Certified: Data Analyst Associate
- گواهینامه Tableau Desktop Specialist
- گواهینامه SQL for Data Science (Coursera)
۷. پروژههای منتخب
اگر میخواهید یک رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) حرفهای داشته باشید، پیشنهاد میکنیم تعدادی از پروژهها را از میان سوابق کاری خود برگزینید تا روی آنها بیشتر تأکید کنید. معیار انتخاب شما میتواند دستاوردهای کمی، کسب تجارب کاری، چالشهای آموزنده و… باشد. اما مهم است که دلیل برگزیده بودن این پروژهها را قید کنید. به این مثال دقت کنید:
مثالی از یک پروژه منتخب: تحلیل فروش و بهینهسازی فرایندهای بازاریابی
(در این مسئولیت توانستم با اجرای چند روش نوآورانه مانند X و Y یک گزارش کامل کمی و کیفی از فروش سال گذشته مجموعه ارائه کنم که باعث تدقیق برنامه بازاریابی آتی شد. بعد از ارائه این گزارش به سمت دستیار مشاور مارکتینگ مجموعه ارتقا پیدا کردم.)
۸. زبانها
زبان مادری خود را معرفی کنید و سطح زبان انگلیسی را حتماً در رزومه کارشناس BI بگذارید. بعد از آن به سراغ سایر زبانها بروید. میتوانید تسلط خود بر زبان را از ۲ راه به کارفرما نشان دهید:
- زبان انگلیسی (Intermediate)
- زبان انگلیسی Reading: Intermediate | Listening: Intermediate | Speaking: Advance | Writing: Basic
۹. فعالیتهای داوطلبانه و کارهای جانبی (اختیاری)
اگرچه نوشتن این بخش در رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) اجباری نیست اما دید کاملی از شخصیت شما و علاقهمندیهایتان به کارفرما میدهد. بسیاری از شرکتها این بخش از رزومه کاری را برای تطبیق کارجو با فرهنگ سازمانی مدنظر قرار میدهند.
۱۰. تأییدیهها و معرفها
در این بخش از رزومه کارشناس BI میتوانید لینک نامهٔ حسن انجام کار خود را قرار دهید و یا شمارهٔ تماس یا اطلاعات ارتباطی چند نفر که صلاحیت کاری شما را تأیید میکنند، بگذارید. این کار باعث جلب اعتماد کارفرما میشود.
جمعبندی
در این یادداشت نکاتی را که باید برای نوشتن رزومه کارشناس هوش تجاری (BI) در نظر بگیرید، بررسی کردیم. رزومه کارشناس BI دارای ۱۰ بخش اصلی، از اطلاعات تماس و سوابق کاری تا بعضی جزئیات اختیاری مثل علاقهمندیها است. اگر میخواهید بهترین فرصتهای استخدام کارشناس هوش تجاری را از دست ندهید، باید یک رزومهٔ حرفهای داشته باشید. در نوشتن اطلاعات رزومهٔ خود صادق باشید و با استفاده از دادههای کمی و لینکسازی گواهینامههایتان آن را در نظر کارفرما قابل اعتماد کنید. برای ساخت یک رزومه حرفهای و سریع می توانید از رزومه ساز آنلاین ایران تلنت استفاده کنید.