دوره کارآموزی در رزومه

نحوه قرار دادن دوره کارآموزی در رزومه

تجربه‌ی کارآموزی می‌تواند یکی از بخش‌های ارزشمند در هر رزومه کاری باشد. در بسیاری از مشاغل، تنها تمایز بین استخدام کارآموز و کارمند، میزان دستمزد و حقوق در کارآموزی است. بسیاری از کارفرمایان به‌خوبی تشخیص می‌دهند که فردی بدون حقوق و در دوران کارآموزی چقدر برای کسب مهارت و تجربه تلاش کرده است و این می‌تواند نقطه عطفی برای افرادی باشد که به دنبال استخدام در شرکت‌ها هستند. هنگام کاریابی و ارسال رزومه برای شرکت‌ها، باید بدانید که چگونه دوره کارآموزی خود را در رزومه قرار دهید تا این بخش را به بهترین شکل ممکن در معرض دید کارفرمایان قرار دهید.

رزومه کارآموزی

هرگز قدرت یک دوره‌ی کارآموزیِ موفق را دست کم نگیرید. بسیاری از کارفرمایان می‌دانند که داشتن یک دوره کارآموزی موفق از کسب ده‌ها مدرک تحصیلی، می‌تواند ارزشمندتر و پربارتر باشد. دوره‌های کارآموزی خود را با افتخار در رزومه خود قرار دهید و هرگز آنها را پایین‌تر از عناصرِ پیش‌پاافتاده در رزومه نیاورید.

محل قرار گرفتن دوره کارآموزی در رزومه

بسیاری از افراد دوره‌های کارآموزی خود را در انتهای رزومه خود و در بخش آموزش قرار می‌دهند. باید عنوان کنیم که این کار اشتباه است. برای قرار دادن تجربه کارآموزی در رزومه دو گزینه دارید. برای این کار می‌توانید به دو روش زیر عمل کنید و دوره‌های کارآموزی خود را در رزومه لیست کنید:

  • بعد از بخش تجربه کاری و در کنار سایر سوابق کاری مرتبط
  • بعد از عنوان دوره‌های کارآموزی، اگر دوره‌های کارآموزی شما بیش از یک دوره است

اگر در دوران حرفه‌ای خود یک یا چند دوره کارآموزی گذراندید، می‌توانید در نوشتن رزومه آنها را بالاتر از سوابق کاری و تحت عنوان دوره‌های کارآموزی لیست کنید. اما اگر سوابق شغلی شما بیشتر از دوره‌های کارآموزی و البته چشمگیرتر هستند، ابتدا به سوابق کاری خود اشاره کنید و بعد سراغ دوره‌های کارآموزی بروید. بنابراین، به این صورت می‌شود که ابتدا بخش سوابق کاری، سپس بخش کارآموزی و بعد از آن باید مدارک تحصیلی خود را وارد کنید.

چگونه در مورد تجربه کارآموزی بنویسیم؟

دوره کارآموزی در رزومه

مسلما، هیچ کارفرما و یا کارشناس استخدامی دوست ندارد بداند که شما در اولین ساعت کاری خود در دوره کارآموزی قهوه خوردید یا صبحانه. برای نوشتن در مورد دوره‌های کارآموزی، ابتدا سراغ مهم‌ترین و چشمگیرترین کارهایی بروید که در این دوره انجام دادید، حتی اگر این کارها وقت زیادی از شما نگرفته باشند و زمان زیادی برای انجام آنها صرف نکرده باشید.

اگر حتی چند دقیقه از روز را به ویرایش مقالات یا نوشتن فیلمنامه برای فیلم‌های کوتاه اختصاص دادید، اینها مسئولیت‌هایی هستند که شما باید در مورد دوره کارآموزی در رزومه بیاورید. برای نوشتن محتوای این بخش از رزومه، می‌توانید سراغ سرپرست خود در دوره کارآموزی بروید و از او راهنمایی‌هایی بخواهید تا بتوانید به نکاتی اشاره کنید که نظر کارفرمایان را جلب می‌کنند.

نحوه صحیح قرار دادن دوره کارآموزی در رزومه

برای قرار دادن دوره‌های کارآموزی در رزومه، باید همان کاری را انجام دهید که در مورد بخش سوابق شغلی انجام می‌دهید. یعنی ابتدا به دوره کارآموزی اشاره کنید و بعد به مهم‌ترین مسئولیت‌ها و دستاوردهای خود اشاره کنید. این موضوع، حتی در زمانی که قرار است بخش سوابق شغلی و کارآموزی را در کنار هم قرار دهید، بسیار اهمیت پیدا می‌کند. نوشتن در مورد دوره کارآموزی در رزومه باید شامل موارد زیر شود:

  • نام سازمان
  • مدت زمان دوره کارآموزی
  • موقعیت جغرافیایی
  • سمت شغلی
  • لیستی از مسئولیت‌ها

رزومه دارای انواع قالب‌بندی است و این شما هستید که برای ساخت رزومه باید سراغ بهترین قالب بروید، که سازگار با محتوای شما باشد. قالب رزومه خود را برای دوره‌های کارآموزی تغییر ندهید، چرا که این کار می‌تواند این ذهنیت را برای کارفرما به‌وجود آورد که دروه‌های کارآموزی شما ارزش کمتری نسبت به سایر بخش‌های موجود در رزومه دارد، در حالی که باید برعکس باشد.

نمونه کارآموزی در رزومه

نمونه زیر، از تجربیات فردی با سمت کارشناس شبکه‌های اجتماعی است که همان‌طور که مشاهده می‌کنید، مسئولیت‌های مهم خود در این دوره را به شکل زیر در رزومه لیست کرده است:

  • روزانه، محتوای پنج پست برای شبکه‌های اجتماعی و در پلتفرم‌هایی از جمله فیس‌بوک، اینستاگرام و توییتر را می‌نوشتم و آنها را منتشر می‌کردم. در مدت سه ماه کارآموزی، میزان دنبا‌ل‌کنندگان در فیس‌بوک ۱۵ درصد افزایش یافت.
  • از Hootsuite برای نظارت بر کمپین‌های در حال انجام و ارائه گزارش در مورد تجزیه و تحلیل هفتگی به سرپرست استفاده می‌کردم. معیارها شامل تعامل، ایمپرشن و ارجاع‌ها بود.
  • با مدیر شبکه‌های اجتماعی در مورد کمپین آینده‌ی سازمان به نام بازگشت به مدرسه همکاری کردم و برای انتشار سه پست مهمان از طریق اینفلوئنسرهای خارجی مذاکره کردم.
  • نرخ پاسخ در شبکه‌های اجتماعی را از ۵۰٪ به ۸۰٪ رساندم.

دوره کارآموزی در رزومه

رزومه خود را بررسی و خود را برای مراحل دیگر کاریابی آماده کنید

اکنون که می‌دانید چگونه یک دوره کارآموزی را در رزومه خود قرار دهید، باید روی ادامه مراحل کاریابی خود تمرکز کنید. اگر برای دیگر مراحل کاریابی به کمک نیاز دراید، می‌توانید به دیگر مقالات ما در بلاگ سر بزنید و در مورد نکات مصاحبه، پیشنهادهای شغلی و موارد دیگر، بیاموزید. حتی می‌توانید سراغ صفحه فرصت‌های شغلی بروید و رزومه‌ی آماده‌شده خود را برای آگهی‌های استخدامی ارسال کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

آگهی های مرتبط

برنامه‌نویس Blazor

خدمات انفورماتیک

آگهی های مرتبط